Menu luk

VBA 2.0 - Lær at behandle datasæt

Tidspunkt
16. maj 2024, 13.00 - 15.30
Format
Webinar
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
11. maj 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, Studerende
Venteliste
1 6

Kurset bygger videre på de kompetencer, du fik på VBA 1.0. På VBA 2.0 lærer du blandt andet, hvordan du indlæser og behandler et datasæt, og hvordan du opbygger en simpel rapport. Derudover lærer du forskellige metoder til at få; input fra brugeren via knapper, tekstfelter og andre kontrolelementer.

Program

  • Hurtig genopfriskning af VBA-syntax
  • Brug af makrooptageren
  • Intro til datasættet, der anvendes i efterfølgende opgaver, samt hvordan det indlæses
  • Behandling af datasættet

Dine forudsæætninger
For at deltage på VBA 2.0 skal du have været på VBA 1.0 eller tilsvarende VBA-kursus.

Underviser
Kåre B. Jensen underviser i VBA og anvender selv dagligt de værktøjer, der undervises i, så du er garanteret en underviser, der har fingeren på pulsen, og som kan omsætte teori til praksis.

Praktisk info
Vi sender link samt relevant info ud til deltagerne et par dage før hvert modul. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af kursusdagen.

Anden info
Hotline hvis du har brug for hjælp tlf.: 42 95 44 05.

Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere på kurset. Dit navn og mailadresse kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kåre B. Jensen

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund