Menu luk

Sover du (godt) nok eller går det ud over de vågne timer fx på jobbet?

Tidspunkt
10. jun. 2024, 17.00 - 18.00
Format
Online
Afholdelsessted
Webinar
Tilmeldingsfrist
2. juni 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, Ikke-medlemmer
Åben
1 0

Deltag i webinaret og lær at forstå din søvn og få de 10 bedste søvnråd, der gør dig veludhvilet, mere produktiv og i bedre trivsel i dit arbejdsliv. Vi ved, at dårlig søvn fører til et generelt dårligt helbred for os alle sammen.

Du får

  • Inspiration til at forstå søvnen indflydelse på din koncentration, produktivitet, kreativitet og trivsel.
  • Viden om, hvordan søvnen ændrer sig over et liv, og hvordan du især som kvinde i overgangsalderen kan opleve, at din søvn bliver dårligere.
  • En konkret plan til, hvordan de 10 simple søvnråd kan inkorporeres i en travl hverdag.

Du oplever måske, at vi i dag bliver bombarderet med information om sundhed? Dog er vi på nogle parametre stadigvæk i totalt vidensunderskud.

Samlet set er søgninger relateret til træthed steget med 200 procent siden 2017 og næsten en fjerdedel af os oplever, at være så trætte, at det har en indflydelse på vores hverdag og arbejdsliv.

Deltag på dette webinar, hvor vi får sat fokus på det mest aktuelle sundhedsemne i år – nemlig vores søvn. Vi er så nysgerrige på vores søvn, fordi dårlig søvn og træthed påvirker alle aspekter af vores liv. Bliv inspireret til at forstå søvnens superpowers.

Program
Webinaret gennemføres mellem kl. 17.00-18.00, hvor det sidste kvarter enten bliver til besvarelse af spørgsmål fra chatten – og hvis der ikke er spørgsmål, udfolder Laura udvalgte tematikker dybere.

Om oplægsholder
Certificeret søvnvejleder, Master i International Business & Politics fra Copenhagen Business School, med speciale i “Training & Development.” Som stifter af The Sleep Institute har Laura Kanadel holdt adskillige foredrag, kurser, talt i adskillige podcasts, radioprogrammer og i TV. Laura har stor erfaring med søvnvejledning af private klienter med søvnbesvær.

Er du ikke medlem af Finansforbundet?
Så kan du godt tilmelde dig dette arrangement alligevel ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Finansforbundet må kontakte dig telefonisk, pr. mail eller via sociale medier (Meta, Google, YouTube og LinkedIn). Samtykket kan til en hver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk


Laura Kanadel

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund