Menu luk

Fra iværksætteri til succes: Inspirerende fortællinger fra den virkelige verden

Tidspunkt
16. sep. 2024, 8.00 - 9.00
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
DAC - Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Tilmeldingsfrist
14. september 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 6

Tag en dyb indånding og gør dig klar til at blive inspireret. Vi inviterer dig, som medarbejder i den finansielle sektor, til at deltage i dette foredrag, hvor vi dykker ned i den fascinerende verden af iværksætteri med fokus på passion, vedholdenhed og triumf. Samtidig er dette et blik ind ’bag facaden’ og en anderledes tilgang end den traditionelle macho-fortælling om iværksætteri, som ofte fylder i medierne.

Vi får besøg af den prisbelønnede serie-iværksætter Jonathan Løw, der deler både sin egen personlige iværksætterhistorie samt indsigter fra bøger, han har skrevet, hvor han har mødt og interviewet nogle af verdens mest succesfulde iværksættere. Det gælder stifterne af virksomheder som Airbnb, Spotify, Amazon, Too Good To Go og mange flere.

Jonathan Løw gør disse erfaringer relevante for alle i finanssektoren og kommer ind på den følelsesmæssige rejse, som iværksætteri også er. Herunder, i hans eget tilfælde, alt fra priser som Årets Iværksætter og Berlingske Top100 til hårde livsperiode, hvor arbejdspresset førte til både stress og depression.

Uanset om du søger inspiration til dit daglige arbejde; perspektiver på dine egne projekter eller blot ønsker at forstå den mentale rejse, som iværksættere går igennem, er dette foredrag et must.

Du får

  • Inspirerende Succeshistorier: Du vil høre rørende og motiverende fortællinger om iværksættere, der har forvandlet deres drømme til virkelighed, og hvordan de har overvundet udfordringer og tvivl på vejen mod succes.
  • Værdifulde Indsigter: Foredraget vil give dig dybere forståelse af, hvordan passion og dedikation kan drive succes, samt praktiske strategier til at håndtere stress og pres, som opstår på iværksætterrejsen.
  • Motivation og Netværksmuligheder: Du vil forlade foredraget med fornyet indsigt og forståelse for projekter og chancen for at skabe et stærkere og mere motiveret arbejdsmiljø, hvor passion og vedholdenhed er i fokus.

Program
Kl. 07.30-08.00 - ankomst med morgenkaffe og croissant
Kl. 08.00-09.00 - Oplæg med Jonathan Løw
Kl. 09.00 – Tak for i dag og god arbejdslyst

Kort om oplægsholder
Jonathan Løw er foredragsholder, serie-iværksætter og bestsellerforfatter. Han tror grundlæggende på, at vi som mennesker bliver mere succesfulde, motiverede og lykkelige ved at lytte højere. Denne filosofi om 'at lytte' har han kombineret med sin praktiske tilgang til verden, hvilket har resulteret i hans virksomhed Listen Louder. Gennem foredrag stræber Jonathan efter at skabe mere motiverede, forandringsskabende og lydhøre organisationer, der trives bedre.

Jonathan har været med til at starte fem virksomheder, herunder Listen Louder, eForlag.dk, Sprout, engodsag.dk og JumpStory. Han har skrevet fem bøger om iværksætteri og innovation, hvoraf to er blevet #1 bestsellere.

Ud over sine iværksætterprojekter har Jonathan været online chef hos Bog & idé og investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han er blevet anerkendt som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske og har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med engodsag.dk.

Anden info
Du kan risikere at være synlig for de deltagere, der ser med på livestreamingen. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til synliggørelse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.


Jonathan Løw

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund