Menu luk

Barselsnetværksmøde - Lær at agere i et moderne arbejdsliv

Tidspunkt
8. maj 2024, 10.00 - 13.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Energinet
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Tilmeldingsfrist
24. april 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Udsolgt
0 8

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 8. maj kan du deltage i arrangementet ”Lær at agere i et moderne arbejdsliv"

Vores arbejdsliv er et centralt omdrejningspunkt i vores eksistens og identitet. Vi bruger størstedelen af vores liv med at udføre arbejde, dygtiggøre og udvikle os som mennesker. Men vi kan blive udfordret og ramt af opgaver, roller og funktioner – og vores hjerne har svært ved at rumme den kompleksitet og de forventninger, der kan følge med. Det skaber mistrivsel og belastning.

Til dette foredrag vil Louise Møller hjælpe dig til at kunne agere i et moderne arbejdsliv ved at give dig konkret viden om de principper, der er med til at fremme positive betingelser for et sundt arbejdsliv. Principper som cykliske arbejdsmetoder, restitution, kultivering og tid.

På dagen vil vi lære, hvordan vi arbejder med principperne. Altså få hænderne til at gøre det, som hovedet har tænkt og visualiseret. For det er netop i dine egne erfaringer, at du vil opleve, hvad et moderne arbejdsliv er for dig. Louise guider os gennem principperne, der både giver plads til refleksion, handlinger og nye vaner.

Hvad går du derfra med?

  • Du vil lære teknikker til at arbejde med pauser og restitution
  • Du får grundlæggende viden om og værktøjerne til cykliske arbejdsmetoder
  • Du lærer at identificere netop de relationer, der er vigtige for dit arbejdsliv – og hvordan du plejer dem til din fordel

Tilmelding til fysisk deltagelse

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Dette er tilmelding til fysisk deltagelse. Hvis du ønsker at deltage online, kan du tilmelde dig her.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Louise Møller er co-founder af Re-LAB; et agency, der tilbyder rådgivning og faciliteringsprodukter til regenerative forandringer i organisationer og virksomheder.

Louise er desuden debattør, oplægsholder og har bl.a. skrevet en artikelserie om Impact ledelse, lavet podcastserien “Samtaler om moderne og mangfoldigt arbejdsliv,” og er professionel facilitator for bl.a. fonde og netværk. Derudover har Louise en baggrund inden for ledelse, HR og organisationspsykologi med erfaring fra kommuner, ministerier og start-ups.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund