De nyeste ledighedstal for sektoren

Coronakrisen har sat sit aftryk på ledigheden i den finansielle sektor. Siden december 2019 er antallet af fuldtidsledige steget fra 832 fuldtidsledige til 1167 fuldtidsledige i november 2020.

10. dec 2020
Af Klaus Mosekjær Madsen
kmm@finansforbundet.dk

Ledigheden blandt ansatte i den finansielle sektor er generelt lavere end på det øvrige arbejdsmarked. Ser man på medlemmerne af Finansforbundets a-kasse, har ledighedsprocenten typisk ligget mellem 2 og 3 pct. i de seneste år.

Også blandt de finansansatte kan man dog se en effekt af corona-krisen. Således steg ledigheden fra 1,9 pct. fuldtidsledige ved indgangen af året til 3,1 pct. i august for medlemmer af Finansforbundets a-kasse. Siden er ledigheden dog faldet, og ligger i november måned på 2,6 pct.

Find de seneste ledighedstal for sektoren

Ledighedsstatistik

Klaus Mosekjær Madsen