Menu luk

RETTEN TIL AT VÆRE DIG

Uanset hvem du er, skal du kunne gå på arbejde og trygt sætte dine kompetencer, faglighed og personlighed i spil. Mød LGBT+-medlemmer og bliv klogere på vores indsatser for et inkluderende og mangfoldigt arbejdsliv i den finansielle sektor.

Pride sko
19%

af LGBT-personer har i løbet af det seneste år oplevet negativ attitude eller kommentarer om LGBT-personer på deres arbejdsplads.

(ALS Research "LGBT-personers trivsel på arbejdsmarkedet" – aug. 2019)

27%

af LGBT-personer kan ikke være fuldt åbne på deres arbejdsplads

(ALS Research ”LGBT-personers trivsel på arbejdsmarkedet – aug. 2019)

38%

af LGBT-personer har inden for det seneste år nogle gange, ofte eller altid undladt at formulere sig, så deres LGBT-identitet ”afsløres”

(ALS Research ”Undersøgelse af udfordringer og stigma ift. at have en LGBTI-identitet i Danmark)

LGBT+ i fokus

Historier fra hverdagen

Vores initiativer for mangfoldighed og inklusion

Finansforbundet arbejder hver dag for at skabe plads til forskellighed i finanssektoren

Derfor arbejder vi for din ret til at være dig, også når du går på arbejde. Diversitet og inkluderende arbejdsfællesskaber fremmer et arbejdsliv i trivsel, blomstrende virksomheder, innovation og et mere retfærdigt samfund. Det viser forskningen. Det viser virkeligheden.

Mere arbejdsplads

Et samarbejde for mere åbenhed på arbejdspladser

Finansforbundet har sammen med en række virksomheder og organisationer indgået partnerskab med beskæftigelses- og ligestillingsministeren for aktivt at skabe et mere inkluderende arbejdsmiljø.

Se videoen og bliv inspireret
Skærmbillede Mere Arbejdsplads
Arbejdsliv og udvikling

Få en samtale om dit arbejdsliv

Finansforbundet hjælper dig med at trives og lykkes i dit arbejdsliv. Vi er din uvildige sparringspartner og vores dygtige konsulenter sidder klar til at give dig sparring. Log på Mit Forbund for at booke en karrieresamtale.

Mit forbund
Karrieresamtale