Menu luk

Fintech’ere holder global online-julefrokost

Den 27. november holder Copenhagen Fintech Lab ”Verdens største fintech-julefrokost” for fintech-interesserede over hele verden. Et koldt gys, en onlinekoncert, drinks og quiz er nogle af elementerne i eventet, som bliver afholdt på en Zoom-forbindelse.

17. nov 2020
2 min

For at fejre et ret mærkeligt år 2020 inviterer Copenhagen Fintech Lab fintech-iværksættere, fintech-hubs og fintech-interesserede over hele verden til, hvad de kalder ”Verdens største fintech julefrokost”.

En tur i kanalen, snapsesangen, koncert med bland din egen sangria og en quiz er blot nogle af de festlige indslag til den virtuelle julefrokost, som bliver afholdt på en Zoomforbindelse fredag den 27. november.

”Vi synes ikke, at tingene skal gå i stå, fordi der er nogen andre rammer. Så vi afholder en virtuel julefrokost for at prøve at sparke noget energi ind i teamet, huset og fællesskabet ved at lave noget nyt og anderledes, som måske er bedre, sjovere eller større, og som kan give optur til medarbejderne. Så det er også noget med at holde et momentum i 2020 - et år mange kalder et sort hul”, siger Simon Schou, CIO i Copenhagen Fintech Lab.

 

Julefrokosten bygger fællesskab

Han mener, det er vigtigt, at man som organisation holder fast i at afholde sociale arrangementer til trods for de mange corona-restriktioner, og udnytter de digitale muligheder der er fx for at holde en julefrokost.

”Julefrokosten er med til at bygge fællesskab, have det sjovt og fejre et år. Så skær ind til benet, hvad er det I vil med en julefrokost? Hvad vil I gerne have julefrokosten skal indeholde? Og kig så på, hvor mange af de ting, I kan få ind i et digitalt setup”, siger Simon Schou.

Han har svært ved at vurdere, hvor mange fintech-iværksættere, der vil deltage i arrangementet. Han håber, at mindst 100 teams fra Danmark, Norden og resten af verden vil tilgå julefrokosten på en Zoom-forbindelse. Er du ”gal nok til at deltage”, er den virtuelle dør ind til julefrokosten, ifølge Simon Schou, CIO i Copenhagen Fintech, åben.
Du kan tilmelde dig julefrokosten her.

 

 

Programmet for julefrokosten

12.00: Det iskolde gys i Christianshavns kanal med snaps (bliver streamet)

17.00: Officiel velkomst og intro til den dansk-nordiske tradition ”The Julefrokost”

17.10: Snapsesangen

17.15: Individuel team-middage med løbende julesnakke mellem teams

19.00: Fintech-quiz

20.00 Online koncert med ”Lav din egen Sangria” og anden underholdning

21.00-? Individuelle fester, Zoom vil være åben for at dele sange og anden lokal underholdning

Seneste nyt