Menu luk

MobilePay skal også være for børn

I fremtiden håber Danske Bank og folkene bag appen Mobile Pay, at kunne blive en endnu større del af danskernes hverdag, end de allerede er. ” For eksempel er der rigtig mange, der ønsker sig MobilePay til børn under 13 år, der ikke har hævekort endnu. Så det er en af de ting, vi er ved at kigge på nu, siger, Bo Tolstrup Christiansen, Chef for MobilePay Concepts.

7. nov 2016
2 min

​Chef for MobilePay Concepts og medudvikler af Mobile Pay, Bo Tolstrup Christensen, holdt mandag den 7. november foredrag i Finansforbundet, og løftede sløret for, hvad vi kan forvente os af appen i fremtiden.

"MobilePay kunne i begyndelsen kun én ting, nemlig overførsler mellem personer. I dag kan appen langt mere, fx kan den holde dine loyalitetskort og gøre det muligt nemt at modtage og betale regningen fra håndværkeren. Og det stopper ikke her. I fremtiden vil brugerne i endnu højere grad kunne bruge MobilePay i deres hverdag", siger Bo Tolstrup Christensen .

Et af tiltagene er rettet mod børn.

"Vi omsætter hverdagsproblemer til nye idéer – for eksempel er der rigtig mange, der ønsker sig MobilePay til børn under 13 år, der ikke har hævekort endnu. Så det er en af de ting, vi er ved at kigge på nu", siger Bo Tolstrup Christensen.

 

Der lyttes til kunderne

For at udvikle appen bedst muligt, bruger MobilePay teamet meget tid på at lytte til kundernes behov for på den måde at få prioriteret idéer og udvikle appen ift. hvad markedet efterspørger. Ambitionen er at gøre udviklingsindsatsen mere data-drevet.

På den måde kan Mobile Pay udvikle forskellige versioner, og derved bedst opfylde kundernes behov. Mobile Pay appen bliver opdateret af Danske Bank næsten en gang om måneden.

"Der er stor forskel på, hvor villige folk er til at give informationer om sig selv. Hvis vi har forskellige versioner af Mobile Pay, kan vi selv lade brugerne bestemme, hvor meget information de deler med os", siger Bo Tolstrup Christensen.

Mobile Pay-appen, der så dagens lys i 2013, er i dag installeret på ni ud af ti smartphones i Danmark, hvilket vil sige, at appen har 3.2 mio. brugere. Første dag Mobile Pay blev lanceret downloadede 25.000 danskere Mobile Pay, og kun fire måneder senere havde en halv million danskere taget appen i brug.

Seneste nyt