Menu luk

Mentor for dig

En mentor kan styrke dine personlige og faglige kompetencer, accelerere din karriere og øge din gennemslagskraft på jobbet. Få et skræddersyet mentorforløb til særlig medlemspris.

Står du overfor nye udfordringer, og søger du nye løsninger? Så kan et mentorforløb være svaret. En mentor er din personlige sparringspartner, der hjælper dig med at navigere gennem de muligheder og udfordringer, du står over for i dit arbejdsliv.

Mentoren vil være en erfaren leder eller specialist, der er certificeret fra KMP+ House of Mentoring. Vores mentorkorps er udvalgt på baggrund af deres arbejdserfaring og evne til at udvikle andre mennesker. Vi matcher dig og din mentor på baggrund af resultatet af en karriererapport, skriftlige menteeskemaer og opfølgende interviews. Derudover lægger vi vægt på bl.a. faglige og personlige kompetencer, geografi, udfordringer, erfaringer og det, du ønsker at få ud af forløbet.

Program og Pris

Mentorforløbet består af otte møder af 1-1,5 timers varighed med din Business+Mentor inden for en 10-måneders periode. For at klæde dig på til rollen som mentee og give dig større udbytte af programmet, modtager du inden dit første møde med din mentor et mentee kit. Det består af bogen ”Mentor+Guiden”, en logbog og et sæt mentorrollekort samt adgang til en virtuel mentorplatform (Mentor+Universe) med værktøjer og inspiration.

​Som medlem af Finansforbundet, får du hele forløbet til kun 5.000 kr.

Dit udbytte som mentee

  • Det får du ud af at deltage: Styrkede personlige og faglige kompetencer
  • Nye perspektiver og mulige løsninger på jobmæssige udfordringer
  • Et fortroligt sted at drøfte svære og personlige jobrelaterede emner
  • Bedre evner til at øge værdiskabelsen og resultater i jobbet
  • Tid og rum til refleksion og læring
  • Accelereret og målrettet karriereudvikling
  • Nye indsigter og muligheder for at agere med større gennemslagskraft

 

Læs mere om mentorforløbet

Sådan gør du

Send en mail til mentor@finansforbundet.dk og ansøg om at få en mentor. I mailen skal du oplyse dit navn, cpr- eller medlemsnummer og din jobfunktion.

Når vi har modtaget din mail, kontakter vi dig, så du hurtigt kan komme i gang med dit mentorprogram.

Kontakt os

32 96 46 00

Du kan også skrive til mentor@finansforbundet.dk