Menu luk

Attraktive tilbud på forsikring i Tryg

Bilforsikring, rejseforsikring eller personforsikring? Få attraktive tilbud og faste lave priser på dine forsikringer i Tryg. Start med et forsikringstjek og find ud af, om du kan spare penge eller få bedre dækning.

Tryg og Finansforbundet har indgået en attraktiv aftale, der gælder for alle medlemmer af Finansforbundet. Det betyder, at du kan få billige forsikringer, der er skræddersyede til dig. Og det gælder uanset, om du er studerende eller etableret på arbejdsmarkedet.

Få forsikringstjek – ring 44 20 52 00

 

Få hjælp til at vælge de rette forsikringer

Det kan være svært at gennemskue, om du har den bedste løsning i forhold til både dækning og økonomi, og hvilke fordele du kan få ud at skifte til Tryg.   

Derfor tilbyder Tryg et forsikringstjek – ring på +45 44 20 52 00, og tal med en rådgiver i Tryg, der kan gennemgå dine nuværende forsikringer og give dig et tilbud, der er passer til dine specifikke behov.

Du kan også vælge at uploade dine eksisterende policer og sende dem til Tryg, der så vil vende tilbage med et tilbud til dig. Det gør du på Trygs hjemmeside, hvor du også kan beregne din pris på de forsikringer, du er interesseret i.

Læs mere om forsikring hos Tryg

Upload dine policer

Beregn dine forsikringer

Kunder i Tryg er medlem af TryghedsGruppen

Som kunde i Tryg via Finansforbundet er du også medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du er med til at skabe større tryghed i Danmark, og du kan få bonus.

TryghedsGruppen lægger nemlig vægt på, at kunderne skal have del af et eventuelt overskud, og det har i de seneste år betydet, at kunderne har fået udbetalt en årlig bonus på otte procent af deres forsikringspræmie.

Derudover driver TryghedsGruppen også TrygFonden, der er kendt for blandt andet hjertestartere, kystlivredning og krammebamser.

Læs mere om Tryghedsgruppen