Menu luk

Fri og ubegrænset adgang til Computerworld med stor rabat

Som medlem af Finansforbundet får du 30 procents rabat på et Computerworld Premium-abonnement.

Få adgang til den nyeste viden om samspillet mellem forretning, samfund og teknologi med et abonnement på Computerworld.

Computerworld udgiver hvert år flere end 4.500 unikke artikler om aktuelle emner som lønudvikling, compliance, politik og teknologi, ledelse samt trends og tendenser inden for de teknologier, som påvirker både samfund og erhvervsliv.

Som Premium-abonnent får du fri og ubegrænset adgang til alle artikler. Herunder vores unikke analyser og undersøgelser, som er eksklusivt for Premium. Det tæller blandt andet:

  • Du får adgang til den store årlige lønstatistik for it-erhvervet. Som Premium-abonnent får du fri adgang til vores undersøgelser, analyser og artikler om lønudvikling, lønniveau og forventninger til udviklingen i det kommende år.
  • Du kan lære om sikkerhed og ledelse, når vi hvert år kårer Danmarks dygtigste CIO til Årets CIO, og når Computerworld sammen med Dansk Erhverv kårer årets dygtige it-sikkerhedschef til Årets CISO.
  • Du får Danmarks bedste dækning af it-sikkerhed og compliance fra Computerworlds dedikerede journalister, som hver dag følger Datatilsynet, EU-lovgivningen og det afgørende og svære forhold til de amerikanske softwaregiganter.
  • Du kan frit læse Computerworlds store Top 100-, Image- og Komet-temaer, hvor vi analyserer regnskaber, udvikling og tendenser hos mere end 500 danske it-virksomheder - herunder lønforhold, antal ansatte og de seneste års udvikling. Med Computerworld Image får du desuden hvert år en unik indsigt i, hvordan andre professionelle vurderer de førende danske it-virksomheder på en række centrale parametre.

Med et Premium-abonnement får du også fri og ubegrænset adgang til det, som vi på Computerworld er allerbedst til:

  • Inspiration gennem interview med digitale ledere, it-professionelle og eksperter i ind- og udland
  • Indsigt i muligheder og faldgruber ved højaktuelle teknologiske tendenser inden for digitalisering som compliance, analytics og nye organisationsformer
  • Overblik over de afgørende teknologier og de konkrete erfaringer, som andre danske og udenlandske it-beslutningstagere allerede har gjort sig

Sådan gør du

Du tilmelder dig Premium på Computerworlds egen hjemmeside og indtaster dit Finansforbunds-medlemsnummer i feltet "Evt. Rekvisitionsnummer / PO-nummer" for at få de 30 procents rabat.

Tilmeld dig Premium allerede i dag ved at bruge dette link.