Har du husket at melde dig til medlemsaktiviteter i efteråret?

I løbet af efteråret 2022 afvikler kredsen en hel del arrangementer for medlemmerne, har du husket at tilmelde dig?

Der er flere forskellige muligheder for at være sammen med kolleger fra egen virksomhed, andre virksomheder og måske tidligere kolleger, når du tilmelder dig et eller flere af kredsens efterårstilbud.

Biografture

Den 24. oktober 2022 i Sønderborg, hvor filmen "Hvor flodkrebsene synger" vises og den 1. november 2022 i Esbjerg, hvor filmen ”Amsterdam” vises. (Tilmeld dig på linket nedenfor)

Medlemsmøder

I fællesskab med Finansforbundet Assurandørkredsen og Finansforbundet Kreds Øst afholdes 8 medlemsmøder med oplæg af Simi Jan, korrespondent TV2. Disse møder finder sted i følgende byer:

Roskilde, Næstved, København, Odense, Aabenraa, Aalborg, Aarhus og Herning. (Se datoer og tilmelding på linket nedenfor).

Julebankospil

Kredsen holder i år bankospil i følgende byer:

Viborg, Herning, Kolding, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg. (Se datoer og tilmelding på linket nedenfor).

På alle ovennævnte arrangementer er der ledige pladser, men skynd dig....

Se alle arrangementer her: Arrangementer og kurser | Medlemstilbud – Finansforbundet