Menu luk

Nyt om arbejdsmiljø

Så er vi godt og vel forbi årets første sommermåned, som har budt på solrigt vejr og høje temperaturer i nogle af vores afdelinger. Mange af os står med det ene ben på vej på sommerferie, så hvordan er det vi kommer godt på ferie og retur igen?
Sidst, men absolut ikke mindst, har vi netop fået valgt vores nye arbejdsmiljørepræsentant i Øst - stort velkommen til dig Pernille - vi glæder os til at få dig ombord.

5. jul 2023
2 min

Indeklima

En indtil videre varm sommer har nogle steder hævet temperaturerne på arbejdspladsen. Ventilation og klimaanlæg er med til at skabe et godt indeklima for langt de fleste, men nogle afdelinger har det stadig hedt i sommervarmen.

Her får du et par lavpraktiske råd til at holde varmen ud:

  • Dæk østvendte vinduer af, inden du går hjem om aftenen – halvdelen af varmen kommer ind inden kl. 8.00 om morgenen
  • Søg skygge – skift evt. arbejdsplads til et sted væk fra sollys og vinduer
  • Tag let og luftigt tøj på
  • Drik rigeligt med vand
  • Luft ud.

Hvis du stadig synes det er for varmt, så tag en snak med din lokale arbejdsmiljøgruppe, så I i fællesskab kan hjælpe hinanden med at finde de bedste løsninger i varmen.

Kom godt på ferie

Ferien står for døren, en tid de fleste af os ser frem til med forventning og glæde. For at få en dejlig ferie med mulighed for at få ladet batterierne op, kan du selv gøre en del i tiden op, under og efter din ferie:

  • Lav en god afslutning af dine opgaver og notér, hvad der er næste skridt i de opgaver du ikke kan nå at få afsluttet helt inden du vender retur fra ferie
  • Hold fri når du har fri, så sæt autosvar på din mail og lav en telefonsvarerbesked på din mobil, hvor du fortæller, hvem der tager over på dine opgaver i ferien, eller hvornår man kan forvente dig retur og svar fra dig
  • Lad de første par dage efter ferie være mødefri og giv dig selv muligheden for at samle op på nyheder, mails, beskeder og andet.

Velkommen til Pernille Sværke, ny arbejdsmiljørepræsentant i Øst

Tak til de to kandidater for at stille op til valget som arbejdsmiljørepræsentant – det er første forudsætning for, at vi har dedikerede arbejdsmiljørepræsentanter i banken – og tak til alle jer, der har stemt.
Velkommen til Pernille, tag godt imod hende, det gør vi i Team Arbejdsmiljø og Finansforbundet Jyske Bank Kreds 😊

 

Seneste nyt