Menu luk

Historisk kampvalg til kredsbestyrelsen

For første gang i kredsens historie havde vi kampvalg om pladserne på vores generalforsamling. Der var således 7 kolleger, der bød ind på de 6 pladser til kredsbestyrelsen.

De delegerede stemte på helt demokratisk vis på de personer, de synes skal sidde i kredsbestyrelsen de næste 3 år.

Jeg bakker op omkring demokratiet, og er også meget glad for, at der er interesse for det gode arbejde, kredsen udfører. Demokratiet er vores fundament og en rigtig måde at sammensætte kredsbestyrelsen på – vi skal ikke ansættes af ledelsen. Når det er sagt, ved jeg, at det har været meget nervepirrende for alle 7 kolleger, om de ville blive en del af kredsen de næste 3 år. Kun 6 kunne få pladserne, og der ville - uanset hvad - være 1, der ikke fik sit ønske opfyldt i denne omgang.

Det kræver mod både at søge sit eget job (igen), men ikke mindst at søge nyt job i denne sammenhæng. Det sker i modsætning til en almindelig jobsøgning i fuld offentlighed. Det ville være angstprovokerende for de fleste.

Jeg vil gerne takke alle, der er stillet op enten til kredsbestyrelsen, til revisorpladsen eller til de suppleantpladser, der kan sikre os, at kredsbestyrelse og revisorpladserne er intakte, såfremt der skulle blive brug for det. Dermed har vi det bedste afsæt for at kunne holde fokus på det, vi arbejder for i kredsen – trygge og glade medarbejdere.

Seneste nyt