Menu luk

Medarbejderundersøgelse i Jyske Bank

Mandag den 5. oktober lander en vigtig mail i din indbakke, hvor du bliver bedt om at deltage i årets medarbejderundersøgelse. Ved at deltage er du med til at præge dit lokale arbejdsmiljø i Jyske Bank.

1. okt 2020
1 min
Af Line Skov Fuglkjær
  • Selma Ruud

Mandag den 5. oktober lander der en vigtig mail i din indbakke – nemlig den mail, hvor du bliver bedt om at deltage i årets medarbejderundersøgelse.

Over de seneste par måneder er din lokale arbejdsmiljøgruppe, som består af din afdelingsdirektør og lokale tillidsmand, blevet klædt godt på i forhold til medarbejderundersøgelsen. Nu er det DIN tur til at trække i arbejdstøjet.

For at medarbejderundersøgelsen bliver det udviklingsværktøj, det er tiltænkt at være, er det i første omgang vigtigt, at du svarer på undersøgelsen – og brug gerne tekstfeltet til uddybende kommentarer.

Dernæst er det helt afgørende, at du giver din mening til kende i den fælles dialog, der skal være i din afdeling, når I skal arbejde med resultatet af undersøgelsen. Hav fokus på, hvad der kan medvirke til positiv udvikling på de forhold, I vælger at arbejde med.

Det er nu, du har muligheden for at præge dit helt lokale arbejdsmiljø i Jyske Bank. Lys både på de steder, I kan blive bedre i afdelingen, men husk også at pege de områder ud, hvor arbejdsmiljøet fungerer rigtig godt.

God fornøjelse med arbejdet med medarbejderundersøgelsen.


Emner

Seneste nyt