Menu luk

Godt med det kompetente menneske

Efter landsmødet glæder tillidsrepræsentant Mette Solberg Schmidt sig over, at arbejdet for det kompetente menneske får fokus også i de næste tre år.

2. okt 2020
1 min

Mette Solberg Schmidt er til daglig tillidsrepræsentant i en afdeling i Silkeborg, men i to dage har hun været delegeret på Finansforbundets digitale landsmøde.

”Det har været utrolig professionelt. De har gjort alt for, at det skulle blive spændende ved at sætte et flot studie op. De har virkelig brændt igennem på skærmen”, siger hun med henvisning til de formænd for Finansforbundet og kredsene, der sad på Nyborg Strand.

Vores delegation har været delt i henholdsvis Silkeborg og Lyngby

”Det giver et fællesskab at have nogen at drøfte emnerne med, efterhånden som de kommer op”, siger Mette og tilføjer, at den spontane dialog ikke kommer på samme måde, når vores kreds er delt på to adresser og vores formand et tredje sted. Man mærker en stor forskel fra tidligere landsmøder:

”Vi har ikke på samme måde, som vi plejer på selve landsmødet, arbejdet med de politiske indsatsområder på tværs af kredsene. Det, sammen med det digitale set-up, betyder selvfølgelig, at der har manglet lidt af fællesskabsfølelsen”

Lidt dialog har der dog været.

”Fra kredsens side har vi fået sat aftryk på Finansforbundets nye politiske indsatsområder. For mig som tillidsrepræsentant bliver et af de vigtigste områder det kompetente menneske, der jo handler om kompetence og udvikling af mine kolleger”, siger Mette om et område, hun kan bruge direkte i sit daglige virke.

Seneste nyt