Menu luk

En fænomenal digital løsning

Selv om Johnny Christensen savnede det fysiske landsmøde med delegerede i en rigtig stor sal, har kvaliteten af den digitale løsning været fænomenal

1. okt 2020
1 min

Finansforbundets landsmøde 2020 var anderledes end normalt på grund af corona og den digitale afvikling, fortæller næstformand i Finansforbundet Jyske Bank Kreds, Johnny Christensen:

”Det er jo klart, at når man ændrer til et digitalt setup, så ændrer det også i måden at få indflydelse på de politiske beslutninger. Men vi havde forberedt os”, siger Johnny Christensen.

De delegerede havde brugt en hel dag på at gå landsmødematerialet igennem og komme med kredsens indspark både til den bagudrettede beretning samt forslag til den politiske kurs for de kommende tre år.

”Der har været god mulighed for at få indflydelse på det, der var lagt ud til nye politiske indsatsområder, og det er positivt”, siger Johnny Christensen, der er fuldt tilfreds med, at indsparkene fra Finansforbundet Jyske Bank Kreds kan aflæses i de overordnede områder, forbundet skal arbejde med frem til 2023:

”Det er en stærk følelse, at vores mærkesager er kommet med i den endelige vedtagelse af de politiske indsatsområder”.

Det, Johnny Christensen har manglet rigtig meget, er det fysiske samvær sammen med delegerede fra de andre kredse. Mennesker giver energi, siger han, og derfor er det bedst, at forhandlinger og vigtige debatter bliver taget fysisk.

Ikke desto mindre har vi som forbund haft et godt landsmøde, siger næstformanden:

”Kvaliteten af den digitale afvikling har været fænomenal, og det vi så og oplevede på skærmen har været af meget høj kvalitet fra dag ét.”


Emner

Seneste nyt