Menu luk

Dit bidrag tæller

I november landede resultatet fra medarbejderundersøgelsen hos din lokale arbejdsmiljøgruppe, som nu er i fuld gang med at forberede og planlægge, hvordan I arbejder med resultatet i netop din afdeling.

1. dec 2020
2 min

Som Marianne Lillevang skriver i sin leder, skal vi arbejde med arbejdsmiljø på flere niveauer - organisatorisk, i forhold til ledelse, i afdelingen og hos den enkelte medarbejder. Som medarbejder er dit bidrag vigtigt på alle niveauerne – det er i fællesskab, vi kan gøre den største positive forskel.

Første skridt i retning af at skabe og bevare et godt arbejdsmiljø er at få sagt højt, hvad der bøvler, og hvad der fungerer. Det har du allerede gjort med din deltagelse i medarbejderundersøgelsen, og mange tak for det.

Næste vigtige skridt er, at vi alle er med til at komme med konstruktive forslag til at forbedre det, der bøvler og fastholde det, der fungerer. Herefter skal der sættes handling bag ordene, så vi for alvor kan skabe forandringer.

Din rolle i de fremtidige afdelingsdialoger er derfor at komme med dine gode indspark ved at:

  • Tale for dig selv og lade dit bidrag afspejle, hvad du ønsker anderledes, og hvad du ønsker mere af. Husk at nævne de ting, der fungerer godt
  • Tag udgangspunkt i det, du selv kan gøre noget ved. Vi har nemlig alle en forpligtelse til at gøre det, vi kan – uanset hvor i organisationen vi befinder os.

God vind med det videre arbejde hen imod at gøre Jyske Bank til en af Danmarks bedste arbejdspladser.

”Ingen kan alt – alle kan noget – sammen kan vi endnu mere”
- citat: Carl Scharnberg.

Emner

Seneste nyt