Se videoen: Vi samarbejder på helt nye måder. Tilmeld dig senest på fredag!

Louise Naur og Kasper Skovgaard Pedersen inviterer - sammen med resten af Finansforbundet i Nordea - i denne video til generalforsamling 20. marts. Temaet er samarbejde

3. mar 2021
Af Jesper Kiby Denborg
jesper.kiby.denborg@nordea.com

”I dag samarbejder vi på måder, som har krævet nytænkning. Vi er derfor meget interesseret i at høre, hvordan du har samarbejdet det seneste år, og hvordan du har mødt dine kolleger,” siger Louise Naur, bestyrelsesmedlem i Finansforbundet i Nordea i denne video.

På generelforsamlingen 20. marts kan du som medlem bidrage med vigtige læringer og input i et helt nyt, virtuelt set-up. Sammen med bestyrelseskollegaen Kasper Skovgaard Pedersen er opfordringen derfor klar:

”Deltag i dialogen eller kom bare og vær med og lyt.”

Men du skal være hurtigt ude: Sidste frist for at tilmelde sig generalforsamlingen med stemmeret er allerede nu på fredag 5. marts.

Kom med til Finansforbundet i Nordeas generalforsamling lørdag 20. marts kl. 9-12.

Læs meget mere om generalforsamlingen på www.finansforbundet.dk/gf2021.

Tilmeld dig her senest 5. marts for at få stemmeret.

Se videoen nedenfor – den varer 50 sekunder.