Se videoen: Ønsker du mere eller mindre hjemmearbejde? Sidste chance 5. marts!

Louise Have Lund, Ole Lund Jensen og Mona Svan fortæller om, hvordan fleksibilitet, herunder hjemmearbejde, vil blive drøftet på Finansforbundet i Nordeas generalforsamling 20. marts. Vi vil meget gerne høre om jeres erfaringer, og hvad I foretrækker! Kom med!

5. mar 2021
Af Jesper Kiby Denborg
jesper.kiby.denborg@nordea.com

2020 har været et år, som i den grad har stået i fleksibilitetens tegn. Tre bestyrelsesmedlemmer fra Finansforbundet i Nordea spørger i denne video, hvordan vi sikrer de bedste rammer for dit arbejdsliv fremover.

”De fleste af os tænker på hjemmearbejde, når vi taler fleksibilitet, men det er så meget mere. Hvad er fleksibilitet for dig?”, spørger Louise Have Lund.

”Fleksibilitet har fået en helt ny betydning i det forgangne år. Hvad skal vi tage med videre, og hvad skal vi aldrig gøre igen og bare lade blive tilbage?,” supplerer Mona Svan.

Ole Lund Jensen pointerer i sin videohilsen, at one size doesn’t fit all:

“Mange medlemmer ønsker på den anden side af corona endnu mere hjemmearbejde, end de havde før; andre ønsker mindre. Hvordan får vi skabt de rigtige rammer for alle?”

Tag del i dialogen og fortæl, hvad du foretrækker, når Finansforbundet i Nordea inviterer til virtuel generalforsamling lørdag 20. marts kl. 9-12.

Har du ikke allerede tilmeldt dig, er det sidste chance i dag for at få stemmeret.

Læs meget mere om generalforsamlingen på www.finansforbundet.dk/gf2021.

Tilmeld dig her senest 5. marts for at få stemmeret.

Se videoen nedenfor – den varer mindre end et minut.