Menu luk

Fra den 4. juli til den 5. august har vi åbent fra klokken 8.30-14.00 på vores hovednummer 3296 4600. Du kan stadig ringe direkte til vores juridiske rådgivning på 3266 1330. Mandag til torsdag 8.30-16.00. Fredag 8.30-15.00. God sommer!

Brug vores kontante tilbud

Som medlem kan du leje en af vores billige ferieboliger eller få rabat hos gaveshoppen Borg & Bigum.

Lej billige ferieboliger

Er du medlem af Finansforbundet i Danske Bank, har du mulighed for at leje 11 forskellige ferieboliger rundt omkring i Europa til en fordelagtig medlemspris.

Er du til sommer og sol i Cannes, eller drømmer du om ferie på en skibakke i Østrig? Finansforbundet i Danske Bank udlejer ferieboliger, der passer til enhver smag.

Som medlem har du mulighed for at booke vores ferieboliger – helt uden at skulle tænke på beskatning eller andre ubehagelige overraskelser.

Vores næste lodtrækningsperiode er fra 8. februar til 8. marts. I den periode kan du komme med ønsker til boliger, du vil booke i sommersæsonen. Efter 8. marts trækker vi lod om alle ønskerne, og du vil her få besked, om vi kan opfylde dit ønske. 

På vores bookingportal kan du læse mere om de enkelte ferieboliger og booke den feriebolig, du ønsker. Bemærk at du skal oprette dig som bruger med dine personlige oplysninger samt dit B-nummer for at kunne booke.​

Sommersæsonen 2021 varer fra 1. maj til 2. oktober. Ledige boliger indtil da kan bookes efter først-til-mølle-princippet. 

Besøg vores bookingportal

Få rabat hos gaveshoppen Borg & Bigum

Finansforbundet i Danske Bank har indgået en rabataftale med onlinegaveshoppen Borg & Bigum.

Borg & Bigum tilbyder et udvalg af eksklusive produkter til køkkenet, til boligen, til rejsen eller til fritiden og lidt selvforkælelse – alle til meget fordelagtige priser.

Shoppen har åbent året rundt, og Borg & Bigum udvikler løbende varesortimentet.

Besøg Borg & Bigums gaveshop og se, hvad de kan tilbyde dig.

Finansforbundets øvrige kontante fordele

Finansforbundet tilbyder en række andre kontante fordele.

Få overblikket her