Menu luk

Håndtér og forebyg stress

Se fire videoer med engelske undertekster fra stressekspert Rikke Thauer, hvor du får gode råd til at håndtere stress, og du lærer, hvordan du bedst forebygger stressen. Bliv også klogere på følelsen af utilstrækkelighed og lær at styre dine opgaver og din tid i en travl hverdag.

Få styr på tiden og dine prioriteter

Se video og få værktøjer til at styre din tid og dine opgaver i en travl hverdag.

Følelsen af utilstrækkelighed

De fleste af os kender følelsen af utilstrækkelighed. Og hvis du har den følelse, har stressen nemmere ved at få frit løb. Derfor at det vigtigt at være bevidst om følelsen, og hvordan du kan håndtere den.

Stress: Vær bevidst om, hvornår du har et ansvar

Når stressniveauet og arbejdspresset stiger, løber vi stærkere og ansvarsfølelsen stiger. Men det er vigtigt at vide, hvornår du skal tage ansvar, og hvornår du skal fralægge dig ansvar. Se video fra stressekspert Rikke Thauer, der giver dig gode råd til, hvad der er din butik og ansvar, og hvad der er arbejdspladsens butik og ansvar.

Stress er ikke din egen skyld - men også dit eget ansvar

På din arbejdsplads bliver du ofte sat i situationer, du ikke selv er herre over - og det kan din hjerne ikke altid kapere. I denne video bliver du klogere på, hvordan din hjerne reagerer i forskellige situationer - og hvordan du bør agere.