Menu luk

Digital Ordbog

De digitale begreber er kommet snigende ind i finansverdenen og skaber et nyt sprog. Vi har lavet en ordbog, som kan hjælpe dig med at forstå de mange nye ord og begreber.

Digital Ordbog Cover

Hypotesen bag løsningen

Ved at introducere en online ordbog med forklaringer på digitale og finansielle nøglebegreber...

Bruger oplevelse

Tror vi at...

Tror vi, at medlemmerne får en større forståelse for de mange nye ord og begreber samtidig med, at de får et indblik i, hvordan de to verdener mødes og forenes som én…

Bruger adfærd

Og vi tror...

Og vi tror, at flere medlemmer vil søge information og blive klædt på med grundlæggende viden og være med til at føde nye ord ind i ordbogen, så den kan blive løbende opdateret og vedligeholdt...

Forretnings mål

Som vil føre til...

Som vil føre til, at flere medlemmer føler sig hjulpet på eget niveau. Samtidig understøtter løsningen en brandfortælling om at bygge bro mellem forskellige fagligheder, der er forbundet af finans.

Ligegodt 4.000 har været inde og prøve ordbogen siden den lancerede

Group 2695

Hold dig ajour

Den finansielle sektor er en kompleks verden fuld af svære ord og nye begreber, du som medarbejder hele tiden skal være opdateret på. Det gælder alt fra ’Action Analytics’ til ’ÅOP’. Med den digitale ordbog kan du blive helt skarp på betydningen af ord og begreber fra den finansielle og teknologiens verden.

Digital Ordbog 1

Et digitalt opslagsværk

Derfor har vi lavet et lille opslagsværk, der gør, at du altid kun er få klik væk fra at forstå både klassiske finanstermer og nye begreber fra teknologiens verden, som du gerne vil kende betydningen af. Der er over 160 forskellige ord og den bliver opdateret løbende.

Gå til løsning
Digital Ordbog 2