Menu luk

Vi introducerer Excel

Tidspunkt
25. sep 2023, 8.30 - 11.00
Format
Webinar, 1-dags kursus
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
21. september 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Udsolgt
2 5

Er du ny Excel-bruger eller har du af andre grunde glæde af at lære programmet helt fra bunden? Så er dette kursus noget for dig.

Vi starter helt fra bunden med brugerfladen, de hyppigst brugte funktioner og regnearkets opbygning. Desuden arbejder vi med udseendet af tal, tekst, celler mv.Undervisningsformen er dialogbaseret og spørgsmål er velkomne fra start til slut.

Det gennemgår vi

  • Programmets generelle brugergrænseflade
  • Opbygning og strukturering af regneark
  • Lister og sortering samt filtrering
  • Datatyper
  • Grundlæggende formler
  • Projektmapper, rækker, kolonner & celler
  • Formatering af regneark
  • Tilpas til ark vedudskrift

Forudsætninger
Kurset kræver ikke forudsætninger indenfor Excel.

Praktisk info
Vi sender link samt relevant info ud til deltagerne et par dage før start. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af kursusdagen.

Anden info
Hotline hvis du har brug for hjælp tlf.: 42 95 44 05.

Vi sender link og vejledning, så det er enkelt for dig at komme i gang. Kurset holdes online som Webinar og varer op til 2 ½ timer.

Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere på kurset. Dit navn og mailadresse kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund