Menu luk

Netværksdøgnet

Netværksdøgnet er Finansforbundets nyeste netværksaktivitet, hvor vi sætter fokus på netværk og samhørighed under titlen ”Fællesskab og Netværk”. Her på siden kan du læse om oplægsholderne, tilmelding og andet praktisk info. Vi glæder os til at se dig den 9.-10. oktober 2023.

1360 X 800 Netværksdøgnet (7)

Netværksdøgnet 2023

Finansforbundets netværkskonference giver dig faglige indsigter i fællesskabets potentialer. Der vil være både oplæg, workshops, aktivitetsspor og mulighed for at netværke med passionerede kollegaer på tværs af den finansielle branche. 

Vi har inviteret en række eksperter, der alle har gjort sig faglige indsigter om og specialiseret sig indenfor forskellige grene af fællesskabet.

Netværksdøgnet er et skabende døgn med overnatning og fuld forplejning i skønne naturomgivelser på Kobæk strand med udsigt over Storebælt. Det eneste krav vi har til dig, er, at du skal være indstillet på at investere din tid og kræfter og dele ud af erfaring og læring, så vi i fællesskab spiller hinanden bedre.

Program

Dag 1: Derfor opnår du de bedste resultater i fællesskab

Ankomst og indkvartering kl. 09.00 - 10.00. 

Dagens eksperter:

  • Psykolog og forfatter Mette Thingstrup kickstarter Netværksdøgnet 2023 med et oplæg om fællesskabets psykologiske betydning for trivsel.
  • Livsstilseksperter og forfatter Flemming Møldrup følger trop og inspirerer med ”båltale” om tidsåndens bevægelse mod fællesskabet.
  • Faciliteringsekspert Solvej Hvidtfeldt fra Good Company fylder din værktøjskasse op med nye faciliteringskompetencer.

Dagen afsluttes med middag og masser af networking.

Dag 2: Sådan ser dit, vores og arbejdspladsens fremtidige fællesskaber ud

  • Fremtidsforsker Carsten Beck gør os klogere på fællesskabets fremtidsscenarie som afsæt til at finde svar på dit og din organisations fremtidsscenarie. Carstens oplæg afsluttes med, du selv skaber dit fremtidsscenarie i dit arbejdsliv/arbejdsfællesskab/netværk.
  • Aktivitetsspor ”Sådan eksperimenterer du dig til dit bæredygtige arbejdsliv” faciliteret af netværksledere og awardvindere Stine Odgaard Ranum, HR Partner ved Jyske Bank og Pia Sund Bundgaard, Senior Consultant - Strategy & Execution v. Bankdata.
  • Aktivitetsspor ”Sådan starter du et netværk og bliver netværksleder” ved Finansforbundets Netværkskonsulenter.
  • Aktivitetsspor ”Sådan spotter du tendenser hos dig selv, i din organisation og forudser dit fremtidsscenarie” ved Finansforbundets karrierekonsulenter.
  • Aktivitetsspor du bestemmer: Har du en ide til en aktivitet under overskriften "Fællesskab", som varer max 1,5 time, og som kunne interessere dine kollegaer i sektoren? Så kontakt os og hør, hvordan vi kan få den på programmet.

Kl. 13 spiser vi frokost og afslutter årets Netværksdøgn. 

Har programmet fanget din interesse? Så tilmeld dig her.

Mere om oplægsholderne

Flemming Møldrup

Du kender Flemming Møldrup som Livsstilseksperten, der har et indgående kendskab til vores vaner, og den måde vi kommer omkring livet på. Men udover at have fokus på næste trends, har han nogle interessante perspektiver på meningsfulde fællesskaber. De sidste par år har Flemming nemlig specialiseret sig i purpose arbejdet med at få også finansielle virksomheder og deres forbrugere til at møde hinanden i stærke fællesskaber baseret på en sag, til gavn for både medarbejderen, virksomheden og samfundet.

Solveig Hvidtfeldt

Solveig Hvidtfeldt har en MA i kommunikation og kulturstudier og er partner i Good Company. Sille er faciliteringsekspert, og underviser i facilitering. Selv beskriver hun sig som læringsnørd af hjerte der hver dag skaber værdifulde forandringer for medarbejdere og ledere i organisationer og samfundet. Du vil konkret lære grundværdierne af god facilitering og  hvordan du kultiverer ejerskab over indhold og resultat i et hvilket som helst fællesskab – team, møde, netværk, fritidsklub. 

Carsten Beck

Fremtidsforsker og Futurist i Copenhagen Institute for Future Studies og en af Danmarks mest anvendte eksperter indenfor fremtidsforskning. Han har et langt samarbejde med den finansielle sektor og er derfor særlig specialiseret i de trends, der kommer til at forme medarbejdernes og ledernes arbejdsliv.

Stine Odgaard Ranum og Pia Sund Bundgaard

Stine Odgaard Ranum, HR Partner ved Jyske Bank og Pia Sund Bundgaard, Senior Consultant - Strategy & Execution v. Bankdata, er initiativtagerne bag Finansforbundets netværksprojekt ”Bæredygtigt arbejdsliv”. I 2022 vandt Stine og Pia en Danish Diversity Award for deres arbejde med at opstarte et mangfoldighedsnetværk i Jyske Bank, som de fik hjælp til gennem Finansforbundets Netværkslederuddannelse. De vil gøre os klogere på, hvordan vi skabet et bæredygtigt arbejdsliv.

Mette Thingstrup

Mette Thingstrup er autoriseret erhvervspsykolog og arbejder for, at alle tager ledelse på det gode (arbejds)liv – både på arbejdspladsen og i privatlivet. Mette bidrager på Netværksdøgnet med viden og indsigt i fællesskabets psykologiske betydning for vores liv og trivsel generelt. Som mennesker har vi brug hinanden, brug for at høre til og at være betydningsfulde for nogen og noget.  

Tilmelding, pris og praktisk info

Praktisk info

Tilmelding

Tilmeld dig via siden her.

Kobæk Strand er booket kun til Finansforbundet, men der er desværre ikke plads til alle 55.000 medlemmer. Så tilmeld dig allerede nu og sikre dig en af de 100 pladser.

Pris

Arrangementet er gratis for medlemmer af Finansforbundet.

Dog er der et gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden framelding.

Transport til Kobæk Strand

Kobæk Stand Hotel & Konference ligger naturskønt ved vandet tæt på Skælskør på adressen Kobækvej 85, 4230 Skælskør.

For at gøre det nemt for dig har vi arrangeret bustransport med opsamling fra Slagelse station 9. oktober og retur til Slagelse station 10. oktober (det præcise opsamlingstidspunkt får du besked om, når vi kommer tættere på afholdelsesdatoen). Det er naturligvis gratis.

Vil du vide mere om Netværksdøgnet?

32 66 13 68

Har du spørgsmål til Netværksdøgnet, kan du kontakte Netværkskonsulent Kristina Sehested på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring på 32 66 13 68.