Menu luk

Husk at tage stilling til din overenskomst senest 31. marts kl. 14 - Du stemmer her.

Netværket Skarpe Hjerner og Mentalt Overskud

En hverdag med møder, opgaver, deadlines og beslutninger kræver en hjerne i god form. I netværket træner vi hjernens processer og styrker det mentale overskud.

Har du oplevet at være presset i en længere periode eller ligefrem stresset, kender du måske til at have svært ved at sortere i opgaver, informationer og forstyrrelser.

Opgaver og situationer, der før var nemme, og noget du ”bare gjorde”, kan virke krævende og uoverskuelige. Du oplever, at du har svært ved at koncentrere dig, svært ved huske informationer og overskue komplekse opgaver, måske sover du dårligt og savner dit normale overskud og din energi.

Dette skyldes, at din mentale kapacitet er fyldt af både vigtige og ligegyldige ting, og du bruger en masse energi på at sortere i udefrakommende forstyrrelser, i tanker om ventende opgaver og måske også bekymringer og frustration.

I netværket "Skarpe Hjerner og Mentalt Overskud" samles vi i et forløb på ni uger, hvor vi kombinerer træning af hjernens processer og kognitive funktioner med viden om hjernen, og hvordan vi kan bruge den viden i hverdagen.

Gennem forløbet kobler vi deltagernes refleksioner med hverdagen og aktuelle udfordringer. Møderne er en blanding mellem fysiske og online møder.

Dit udbytte og værdi

Som medlem af netværksgruppen får du et indblik i, hvordan en mental belastning kan påvirke hjernens processer og det mentale overskud. Du går hjem med konkrete ting, du kan være opmærksom på i hverdagen.

Efter forløbet er målsætningen at du oplever færre symptomer på stress, en styrket mental sundhed og et større mentalt overskud i hverdagen.

Målgruppe

Netværksforløbet er for dig, som ønsker at vide mere om, hvordan hjernen arbejder, hvordan du kan styrke det mentale overskud i hverdagen både hos os selv og i dit netværk og ikke mindst få redskaber til og blive trænet i at få mere mentalt overskud.

Pris

Det koster kr. 1.000,- at deltage i netværksforløbet. 

Praktisk

Netværksforløbet strækker sig over ni møder og fordeler sig over fem fysiske møder og fire online møder. 

Du tilmelder dig her.

Mødedatoer 2023

Netværket mødes 

  • 19. april 08.30 - 09.45: Fysisk deltagelse
  • 26. april 08.30 - 09.15: Online deltagelse
  • 3. maj 08.30 - 09.45: Fysisk deltagelse
  • 10. maj 08.30 - 09.15: Online deltagelse
  • 17. maj 08.30 - 09.45: Fysisk deltagelse
  • 24. maj 08.30 - 09.15: Online deltagelse
  • 31. maj 08.30 - 09.45: Fysisk deltagelse
  • 7. juni 08.30 - 09.15: Online deltagelse
  • 14. juni 08.30 - 09.45: Fysisk deltagelse

Om oplægsholderen

Ditte Andersen er en af arkitekterne bag Funktionel Hjernetræning.

Hun har arbejdet med udvikling af organisationer, medarbejdere og ledere siden 2007. Først som HR-manager i en større produktionsvirksomhed og efterfølgende som direktør og sportschef i en elitehåndboldklub. Hertil kommer erfaring som professionel håndboldspiller med 10 år i ligaen og 4 år på det danske landshold.


Ditte er uddannet lærer og er kandidat i International Virksomhedskommunikation fra SDU. I 2104 vendte hun tilbage til SDU og skrev specialet “Træning af det mentale fundament i den sociale hjernes perspektiv”. Det teoretiske udgangspunkt for Funktionel Hjernetræning.

Læs evt. mere på MindSocial

Om Funktionel Hjernetræning

Funktionel Hjernetræning er et grundlæggende redskab, når vi formidler viden om hjernen og mentalt overskud. Udover at træne hjernen og de mentale muskler, så er Funktionel Hjernetræning et formidabelt redskab til at flytte læring og refleksioner fra tanke til handling, fra et individuelt fokus til et fælles ansvar og aktive valg. Deltagerne oplever med udvalgte øvelser, at de er udfordret og fuldt fokuserede. Samtidig har de en oplevelse af at lege. Det gør, at de sænker paraderne og oplever ”connection” og flow på en anden måde end den normale hverdag fordrer.

 

Spørgsmål til netværksgruppen? Ring

+45 32 66 13 68

Har du spørgsmål til denne netværksgruppe eller en anden, kontakt Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk