Menu luk

Husk at tage stilling til din overenskomst senest 31. marts kl. 14 - Du stemmer her.

Netværk for mangfoldighed

Et netværk for dig, der ønsker mere mangfoldighed på din arbejdsplads. Du bliver en del af et fællesskab af ildsjæle, der brænder for at gøre den finansielle sektor endnu mere divers i alle lag af sektoren.

Et netværk for dig, der ønsker mere mangfoldighed på din arbejdsplads. Du bliver en del af et fællesskab af ildsjæle, der brænder for at gøre den finansielle sektor endnu mere divers i alle lag af sektoren.

Måske har du allerede har sat aktiviteter i gang eller ønsker sparring til, hvad du og dine kollegaer sammen med jeres virksomhed kan gøre for at fremme mangfoldigheden.

Netværksmøderne er digitale og placeret udenfor almindelig arbejdstid.

Stine Odgaard Ranum og Pia Bettina Sund Bundgaard fra Jyske Bank er tovholdere for netværket.
Sammen vandt de i 2022 en Danish Diversity Award for deres arbejde med at opstarte et mangfoldighedsnetværk i Jyske Bank.

Læs artiklen om vinderne: Flot pris til debatskabere fra Jyske Bank

Tovholderne faciliterer og sikrer fremdrift. Derudover er netværket drevet af medlemmer for medlemmer i samarbejde med Finansforbundet.

 

Vær med!

Skriv til Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk, hvis du vil være med eller høre mere om netværksgruppen.

Møder i 2023

Vi er ved at planlægge møderammerne for 2023. Når disse er på plads, vil de fremgå her på hjemmesiden. 

I 2022 afholdte netværket flere møder i 2. halvår. Møderne var af 1½ timers varighed fra kl. 16.00 -17.30 og havde altid et tema. Fælles for møderne var, at de kredsede om, hvordan man konkret kan skabe forandring i forhold til mangfoldighed og inklusion sammen med andre på sin arbejdsplads. Møderne havde disse temaer: 

Tirsdag d. 27/9: ”Mål og ambitioner”
Hvilke mål skal vi sætte, hvad er gode mål og hvordan indfrier vi dem?
Gæst, Charlotte Skovgaard, direktør i Merkur Bank.

Onsdag d. 2/11: ”Hvordan får jeg andre med?”
Ingen kan forandre alene, så hvordan får vi engageret andre?
Gæst: Malte Warburg, Deltager Danmark.

Mandag d. 28/11: ”Sådan arbejder man bevidst med bias”
Hvordan arbejder man med forudindtagethed/bias der kan stå i vejen for diversitet og inklusion. Gæst Christina Ottsen Lundsgaard, Mannaz.

Vær med!

Skriv til Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk, hvis du vil tilmeldes netværket eller har spørgsmål til gruppens aktiviteter.

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt os på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.