Menu luk

Netværk for mangfoldighed

Et netværk for dig, der ønsker mere mangfoldighed på din arbejdsplads. Du bliver en del af et fællesskab af ildsjæle, der brænder for at gøre den finansielle sektor endnu mere divers i alle lag af sektoren.

Et netværk for dig, der ønsker mere mangfoldighed på din arbejdsplads. Du bliver en del af et fællesskab af ildsjæle, der brænder for at gøre den finansielle sektor endnu mere divers i alle lag af sektoren.

Måske har du allerede har sat aktiviteter i gang eller ønsker sparring til, hvad du og dine kollegaer sammen med jeres virksomhed kan gøre for at fremme mangfoldigheden.

Netværket blev i sin tid startet af Stine Odgaard Ranum og Pia Bettina Sund Bundgaard. Efter to spændende netværkssæsoner, har Stine og Pia besluttet af opstarte en ny netværksgruppe om bæredygtigt arbejdsliv. 

Men det betyder ikke, at denne gruppe er nedlagt. Skriv til netvaerk@finansforbundet.dk, hvis du vil høre mere om netværksgruppens rammer og møder. 

Næste møder

Netværket har kørt i to sæsoner og har afholdt flere spændende netværksmøder online. Møderne var af halvanden times varighed og havde altid et tema. Fælles for møderne var, at de kredsede om, hvordan man konkret kan skabe forandring i forhold til mangfoldighed og inklusion sammen med andre på sin arbejdsplads.

Møderne havde disse temaer:

”Mål og ambitioner”
Hvilke mål skal vi sætte, hvad er gode mål og hvordan indfrier vi dem?
Gæst, Charlotte Skovgaard, direktør i Merkur Bank.

”Hvordan får jeg andre med?”
Ingen kan forandre alene, så hvordan får vi engageret andre?
Gæst: Malte Warburg, Deltager Danmark.

”Sådan arbejder man bevidst med bias”
Hvordan arbejder man med forudindtagethed/bias der kan stå i vejen for diversitet og inklusion. Gæst Christina Ottsen Lundsgaard, Mannaz.

Vær med

Skriv til Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk, hvis du vil tilmeldes netværket eller har spørgsmål til gruppens aktiviteter.

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt os på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.