Menu luk

Mød
Formandskabet

Formandskabet besøger ni byer i 2024 og tager hver en spændende oplægsholder med.

Du kan glæde dig til at høre Dorrit, Steen og Jakob udfolde et af de tre temaer sammen med de tre eksperter Bente Klarlund, Anne Skare Nielsen og Christiane Vejlø.

Læs mere om de tre temaerne her på siden og find den by, der ligger nærmest dig.

Tre temaer - Tre oplægsholdere

Dorrit Brandt og Anne Skare Nielsen om kompetenceudvikling

"Som fagforening skal vi være med til at til at skabe de bedste muligheder for, at man kan lykkes i sit arbejdsliv på den måde, man gerne vil" siger formand Dorrit Brandt. Hun har inviteret fremtidsforsker Anne Skare Nielsen ind, så vi kan få et indblik i, hvilke kompetencer der i fremtiden bliver vigtige.

Tilmeld dig i Roskilde, Aabenraa og Silkeborg

Steen Lund Olsen og Christiane Veljø om kunstig intelligens

Næstformand Steen Lund Olsen understreger vigtigheden af at være på forkant med de store temaer og tendenser, der påvirker medlemmerne i arbejdslivet i sektoren. Derfor har han inviteret Christiane Vejlø til at stille skarpt på mulighederne og konsekvenserne ved den digitale udvikling og fremtidens teknologi herunder selvfølgelig kunstig intelligens.

Tilmeld dig i København, Aalborg og Herning

Jakob Thorgaard og Bente Klarlund om trivsel

Noget af det næstformand Jakob Thorgaard er optaget af er, hvordan vi i fælleskab kan skabe et bedre, mere fleksibelt og mere holdbart arbejdsliv, som også skal fungere i det længere perspektiv. Og netop det lange arbejdsliv er noget af det professor Bente Klarlund deler sine perspektiver på. Derfor kan du glæde dig til at opleve hende i forlængelse af Jakob Thorgaards oplæg om trivsel i finanssektoren.

Tilmeld dig i Middelfart, Århus og Ringsted

Program

16.30 Ankomst og kaffe

17.00 Oplæg ved Dorrit, Steen eller Jakob

17.45 Pause med lidt Tapas 

18.15 Oplæg ved ekstern oplægsholder

19.15 Tak for i aften