Menu luk

Kickoffmøde forud opstart af netværksgruppen for Kvinder i it

Tidspunkt
4. jun. 2024, 10.00 - 11.30
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
28. maj 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, It-ansatte
Åben
0 4

Deltag i kickoffmødet forud opstarten af netværksgruppen "Kvinder i it" og vær med til sætte møderammer og drøfte emner til kommende netværksmøder.

Netværksgruppen Kvinder i it

Kvinder, som arbejder i en stadig mandsdomineret it-verden, kan opleve udfordringer af forskellige arter og forventninger – både interne og eksterne- som de konstant skal forholde sig til.

Finansforbundets netværksgruppe for Kvinder i it ønsker at skabe et fortroligt forum, hvor du som medlem kan drøfte, sparre og udveksle erfaringer med ambition om at gøre sig selv og hinanden bedre.

Til netværksmøderne vil vi have relevante emner på agendaen, og du har mulighed for at dele og få hjælp til lige akkurat de udfordringer, du står med i din organisation. Eksterne oplægsholdere vil gøre dig klogere på trends og tendenser, og du vil opleve at blive ”skubbet” til samt gå fra netværksmøderne inspireret og fyldt op af ny energi.

Læs mere om netværket her.

Kickoffmødet er for dig

Om du er erfaren, nyuddannet eller midtimellem er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig og at it selvfølgelig er omdrejningspunktet i din hverdag.

Det er derfor ikke vigtigt, hvilken titel der står i din signatur. Det vigtigste er, at du er interesseret i at blive dygtigere og klogere og har mod og lyst til at løfte både dine egne og de andre netværksmedlemmers kompetencer.

Finansforbundets netværksgrupper arbejder ud fra tesen om, at du jo mere du byder ind og er aktiv til netværksmøderne, jo mere får du med hjem af inspiration, erfaringer og ny viden.

Det er gratis at være medlem af netværksgruppen så frem, at du er medlem af Finansforbundet.

Praktisk information

Et par dage før mødet vil du modtage en Outlook-invitation med et Temaslink.

Det er gratis og uforpligtende at deltage i kickoffmødet.

Spørgsmål til mødet eller netværket

Har du spørgsmål til netværksgruppen eller dets aktiviteter, skriv til os på netvaerk@finansforbundet.dk

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund